Vo SVIK-u prezentovali premiérovi výsledky reštrukturalizácie

26.08.2009 Svidník

Svidník 26. augusta (TASR) - Stretnutím s manažmentom a zamestnancami spoločnosti na výrobu pánskej konfekcie SVIK, s. r. o. , ukončil premiér Robert Fico pracovnú návštevu Svidníka.
Podľa generálneho riaditeľa spoločnosti Ladislava Koudelku je pre firmu dôležité prezentovať predsedovi vlády výsledky reštrukturalizačného procesu, ktorým SVIK prešiel. \"Museli sme aj prepúšťať, nie však v dôsledku krízy, ale preto, aby sme zabezpečili, že u nás budú pracovať tí, ktorí pracovať naozaj chcú a vedia to, \" uviedol Koudelka.
Spoločnosť SVIK zamestnáva viac ako 500 ľudí a v starostlivosti má ďalších 120 žien na materských dovolenkách. \"Sme najvýznamnejším zamestnávateľom nielen vo Svidníckom okrese, ale v celom regióne, \" podotkol Koudelka. Návšteva predsedu vlády nemala podľa generálneho riaditeľa len symbolický charakter. \"Je pre nás dôležité mať dobré vzťahy s predstaviteľmi najvyšších orgánov štátu. Napríklad aj v súvislosti s pomocou pri využívaní štrukturálnych fondov, \" zdôraznil. Po prehliadke odevného závodu SVIK sa premiér Fico presunul na návštevu poľnohospodárskeho družstva v Kapušanoch.
 

Vyberte región